Nakon samo 5 odrađenih treninga rukometašice Jamnice pod budnim okom trenera Saše Vučića odigrale su 27.08.2023. utakmicu pretkola Kupa Hrvatske protiv ekipe ŽRK Sloga iz Sv. Nedelje te se pobjedom 27:21 plasirale u 1.kolo koje je na rasporedu već u srijedu 30.08.2023. ponovno u ŠSD Pisarovina s početkom u 20:00 sati.

U premijernoj utakmici nove sezone predstavila se publici novopridošla Barbara Brdovčak iz Zaprešića ali i nekoliko novih/”starih” lica (Zara Marušić i Veronika Vujanić) koje su uz mlade snage (Melani Šetek, Leona Špišić) i ostale djevojke dobile povjerenje trenera i lijepu minutažu kao nagradu za dobar rad na treninzima. Veseli povratak u “jato” i mlade Eme Britvec koja jučer još nije imala pravo nastupa.

Vjerni “Pisarovački mališani” bučnim navijanjem kao i uvijek bili su savršena kulisa ove utakmice te posebnom pjesmom i skandiranjem pozdravili su u 12-oj minuti našu golmanicu Leu Beličev (broj 12) koja nas uskoro napušta i odlazi u 1.slovensku rukometnu ligu gdje će obući dres Krke iz Novog Mesta. Suze u njenim očima zalog su da će nam se zasigurno vratiti kad-tad.

Protivnik u 1.kolu koje nas očekuje u srijedu je odlična ekipa ŽRK Udarnik iz Kurilovca, a prema velikom interesu navijača očekuju se potpuno ispunjene tribine školske sportske dvorane u Pisarovini.

Postani Član

Postanite član kluba ili upišite svoju djecu u školu rukometa! 

Slanjem prijave potvrđujete kako ste pročitali te prihvaćate Izjavu o zaštiti osobnih podataka.