Bio je ovo RUKOMETNI vikend u Pisarovini u pravom smislu riječi !!!

Obilježavanje 50 godina postojanja rukometnog kluba započeli smo u subotu utakmicom seniorske ženske ekipe gdje su naše cure ugostile ŽRK Sisak u sklopu 9.kola 3.HRL te upisale nove važne bodove.

Sa tribina bodrili su ih ovaj put bivši igrači i igračice raznih generacija kluba kao i drugi navijači, gosti i prijatelji kluba koji su svojim dolaskom uveličali obilježavanje ovog velikog klupskog jubileja.U poluvremenu utakmice glavni tajnik rukometnog saveza zagrebačke županije, g.Zvonko Barilić, poklonio je klubu prigodnu plaketu povodom 50 g.postojanja te je upriličeno zajedničko fotografiranje svih gostiju, bivših i aktualnih igrača i igračica kluba.

Klub je ovim povodom u prostorima sportske dvorane izložio povijesne dresove od ranih 70-ih godina do danas kao i razne slike i dokumente koje govore o povijesti i tradiciji rukometa u Pisarovini.

Zajedničko druženje nastavljeno je do sitnih jutarnjih sati uz iće, piće i priče o prošlim rukometnim danima, a nedjelja je donijela odlazak naših djevojčica u Rugvicu na 1.krug lige mini rukometa. Prve utakmice djevojčica koje su s treniranjem rukometa krenule prije 2 mjeseca na lokaciji OŠ Klinča Sela donijele su puno osmjeha, prve golove i prvu pobjedu.

Tako smo kroz ovih par dana živjeli i pričali rukometnim jezikom svi koji ga volimo već 50 godina kao i ovi najmlađi koji rukomet “žive” tek 2 mjeseca !!! Hvala svima koji su svojim dolaskom uveličali ovaj veliki jubilej !

https://www.facebook.com/groups/rkjamnicapisarovina/permalink/5953787414686131/

Postani Član

Postanite član kluba ili upišite svoju djecu u školu rukometa! 

Slanjem prijave potvrđujete kako ste pročitali te prihvaćate Izjavu o zaštiti osobnih podataka.