Prošlog vikenda, od 01.-03.07.2022. rukometni klub Jamnica nastupio je sa svojim ekipama na jednom od najvećih rukometnih turnira za mlade u Europi, točnije na 35. po redu turniru naziva “HB Cup 2022” u gradiću Sand in Taufers  u Italiji, pokrajina Južni Tirol.
Kako mladi rukometaši Jamnice već tradicionalno za kraj sezone pohode ovaj turnir ove godine pojačali su svoje ženske ekipe sa djevojčicama iz nekoliko drugih prijateljskih  klubova (Rk Laurus,Rk Slavonka,Rk Moslavina,Rk Petrinja i ŽRk Brod). To se pokazalo kao pravi pogodak budući su sve tri ekipe (dječaci U14 te djevojčice U14 i U13) osvojile 1.mjesto  !!!
Nevjerojatan niz se zaustavio na 17 pobjeda svih ekipa u turniru bez ijednog poraza ili neriješenog rezultata ! Treba spomenuti i da je ove godine na turniru sudjelovalo 90 ekipa sa preko 1000 djece iz Italije, Austrije, Njemačke i Hrvatske.
Uz podršku nekoliko roditelja vođeni trenerima Ljiljanom Zdunić, Miroslavom Lončarićem i  Zoranom Vujanićem , naši mladi rukometaši(ce) na najbolji mogući način još jednom su promovirali svoj klub,  Pisarovinu i Hrvatsku ! 

Postani Član

Postanite član kluba ili upišite svoju djecu u školu rukometa! 

Slanjem prijave potvrđujete kako ste pročitali te prihvaćate Izjavu o zaštiti osobnih podataka.