Kada smo u rujnu 2022 godine pokrenuli školu rukometa RK Jamnice na novoj lokaciji, u OŠ Klinča Sela, ni sanjati nismo mogli da ćemo već nakon samo godinu i pol rada sa najmlađom ekipom djevojčica rođenih 2016 i mlađe stajati na pobjedničkom postolju najvećeg turnira u mini rukometu u Hrvatskoj !!!

Na 22. Međunarodnom otvorenom prvenstvu u mini i super mini rukometu u Karlovcu ekipa sastavljena od nekoliko djevojčica iz Pisarovine i većim dijelom iz Klinča Sela i okolice ostvarila je tako najveći uspjeh u povijesti igranja mini rukometa u RK Jamnici !!!

Pobjedama protiv ekipa ŽRK Vinodola, RK Drenak iz Slunja 1 i 3, RK Š.R. Karlovca te ŽRK Poreča upisale su se tako među osvajače ovog prestižnog turnira.

Odlično vođene mladim trenericama Hanom Vlahek i Veronikom Vujanić uz mentora Zorana Vujanića na prekrasan su način pokazale da se u RK Jamnici radi dobro, da nema straha za budućnost rukometa u Pisarovini, Klinča Selima i široj okolici te da svakako vrijedi ulagati u ovu mladost, sport i rukomet.


Ovaj veliki uspjeh najmlađih ekipa kao i nedavna nagrada RK Jamnici za jedan od najuspješnijih kolektiva u zagrebačkoj županiji u 2023 god. te aktualna borba ženske seniorske ekipe za ostanak u 2.HRL Zapad najbolja su pozivnica svim roditeljima da upišu svoju djecu u školu rukometa RK Jamnica na naše dvije lokacije (Pisarovina i Klinča Sela) !


U 2024. godini očekuje nas još puno treninga, utakmica, turnira, projekata, a već danas možemo zaključiti da je ova godina jedna od najuspješnijih u bližoj povijesti kluba. 

Postani Član

Postanite član kluba ili upišite svoju djecu u školu rukometa! 

Slanjem prijave potvrđujete kako ste pročitali te prihvaćate Izjavu o zaštiti osobnih podataka.