U 5.kolu 3.HRL Središte ženska seniorska ekipa doživjela je prvi poraz na domaćem terenu od ekipe ŽRK Trešnjevka Zagreb rezultatom 31-37 (15-17).

Ozljede važnih igračica domaće ekipe te iznimno loš sudački par obilježile su ovu nervoznu utakmicu. Efikasnoj Eriki Štefanić (15) koja je postigla gotovo pola golova kod domaće ekipe priključila se tek donekle Rafaela Krilčić (7) i Ema Burić (5) no to je ipak bilo premalo da bi se upisali novi važni bodovi u ovoj utakmici.

Puno neforsiranih grešaka, loš sudački kriterij i loša igra u obrani (najviše primljenih golova do sada) otvorili su put rastrčanim igračicama Trešnjevke do pobjede.

Pred domaćim igračicama je zadatak da kroz naporni rad na budućim treninzima ovaj poraz što prije zaborave jer očekuje ih niz teških utakmica u narednih mjesec dana.

Uprava kluba i struka usprkos posljednja dva poraza od Lokomotive i Trešnjevke jasno su dale do znanja ekipi da stoje čvrsto iza njih te da ih ovi porazi ne smiju pokolebati. Ciljevi su postavljeni visoko i s povratkom ozlijeđenih igračica kao i uz stalno širenje kadra ne treba se bojati da pozitivni rezultati neće doći.

Utakmica 6.kola igra se u SD Gimnazije u Sesvetama u subotu 22.10.2022. od 17:30h protiv ŽRK Sesvete 2.

Postani Član

Postanite član kluba ili upišite svoju djecu u školu rukometa! 

Slanjem prijave potvrđujete kako ste pročitali te prihvaćate Izjavu o zaštiti osobnih podataka.