Pred punom dvoranom i uz odlično navijanje Pisarovačkih mališana rukometašice Jamnice deklasirale su dotad vodeću ekipu 3.HRL ŽRK Zaprešić rezultatom 25-15 te zasjele na prvo mjesto 3.HRL Središte 5.kola prije kraja prvenstva.

Odlična obrana domaćih igračica opet je bila forte i pokrpala je sve greške u napadu te pobjeda niti u jednom trenutku nije bila upitna. Gošće su tako doživjele najuvjerljiviji poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva upravo kod glavnih konkurentica za prvo mjesto lige. Iako je međusobni omjer ova dva prentendenta za naslov na strani zaprešićanki za jedan gol viška, oba kluba očekuje još nekoliko zahtjevnih utakmica u kojima će se odlučiti prvak i putnik u viši rang u slijedećoj sezoni.

U nedjelju 16.04.2023. od 19:00 sati u SD Zeleni Brijeg u Sisku novi je težak ispit za pisarovačke rukometašice protiv ŽRK Sisak, ekipe koja je također u lijepom pozitivnom nizu rezultata.

Iz RK Jamnice pozivaju sve navijače i simpatizere kluba da podrže djevojke i na gostovanju u Sisku te svima ujedno žele sretan i blagoslovljen Uskrs !!!

Postani Član

Postanite član kluba ili upišite svoju djecu u školu rukometa! 

Slanjem prijave potvrđujete kako ste pročitali te prihvaćate Izjavu o zaštiti osobnih podataka.