U važnu utakmicu 7.kola 3.HRL protiv dosad neporažene ŽRK Rugvice seniorke Jamnice ušle su u grču te su gošće povele 0-4. No ubrzo su domaće igračice uspostavile ravnotežu i odličnom igrom u obrani te boljom realizacijom napada ulovile startnu prednost gošći.

Nakon preuzimanja vodstva u 15-oj minuti rukometašice Jamnice nisu više ispuštale vodstvo do samog kraja mada su gošće opasno prijetile do samog kraja utakmice i time opravdale svoje mjesto u vrhu tablice lige.

U sastavu domaće ekipe opet je briljirala Erika Štefanić sa 13 postignutih golova kao i Lea Beličev na golu sa standardno visokim postotkom obrana.

Rafaela Krilčić sa svoja važna 4 pogotka iz igre ponovno je podigla domaću publiku na noge baš kao i sa krilne pozicije ubojita Ema Burić (3).

Pridodale su se još s važnim golovima Samanta Vidović (1) i Lucijana Vuković (2) te ostale cure borbom za svaku loptu u obrani te na taj način doprinijele velikoj i važnoj pobjedi na radost trenera Saše Vučića i stožera.

Pljesak domaćih navijača i visoko podignute ruke domaćih igračica tako su odlična najava za još jedan derbi narednog vikenda u kome odlazimo u goste vodećoj ekipi lige u Zaprešić.

Postani Član

Postanite član kluba ili upišite svoju djecu u školu rukometa! 

Slanjem prijave potvrđujete kako ste pročitali te prihvaćate Izjavu o zaštiti osobnih podataka.